728 x 90

Изтекоха първи официални снимки на новото Peugeot 208

Преди очакван официален дебют следващата седмица, налице са изтекли официални снимки от новото поколение Peugeot 208. От фотосите виждаме, че визията е преобразена драстично спрямо предшественика, като най-силно впечатление в предната част прави наличието на LED дневни светлини вдъхновени от по-големия 508. Новият мъник ще се предлага с бензинови, дизелови и изцяло електрически мотори, като

Преди очакван официален дебют следващата седмица, налице са изтекли официални снимки от новото поколение Peugeot 208.

От фотосите виждаме, че визията е преобразена драстично спрямо предшественика, като най-силно впечатление в предната част прави наличието на LED дневни светлини вдъхновени от по-големия 508.

Новият мъник ще се предлага с бензинови, дизелови и изцяло електрически мотори, като най-вероятно на една от снимките е показана именно EV версията.

Кабината също е цялостно различна отпреди. "Двуетажният" кокпит запазва мястото си пред погледа на шофьора, а централната конзола е доминирана от екран за инфоразвлекателната система подобен на таблет. Под този дисплей има модул от бутони за управление на различни функции, който отново наподобява този в 508.

Чисто електрическата версия на модела ще разполага със 134 к.с. и ще може да изминава около 300 км с едно зареждане. Ще има и спортна GT Line модификация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт