728 x 90

Започна работата по новата генерация Skoda Octavia

Започна работата по новата генерация Skoda Octavia

Skoda изкара на пътни тестове първи прототипи от следващото поколение Octavia. Maшината беше заснета по време на изпитанията във Финландия наскоро, като фотосите разкриват първи интересни детайли. Може би най-любопитната подробност, която можем да видим към момента, е дизайнът на фаровете. Чехите ще се завърнат към традиционното оформление на предните светлини, което ще замени сегашния

Skoda изкара на пътни тестове първи прототипи от следващото поколение Octavia. Maшината беше заснета по време на изпитанията във Финландия наскоро, като фотосите разкриват първи интересни детайли.

Може би най-любопитната подробност, която можем да видим към момента, е дизайнът на фаровете. Чехите ще се завърнат към традиционното оформление на предните светлини, което ще замени сегашния двусекционен дизайн.

На първо четене колата изглежда една идея по-голяма от своя предшественик, който все още е в продажба. Това е изненадващо, тъй като Octavia вече е може би най-големия модел в своя сегмент.

Технологиите на модела ще се делят с новия VW Golf 8, като това означава, че на разположение Octavia ще има леки хибридни системи във всеки вариант с ДВГ. Предвижда се и плъг-ин хибридна версия, но тя ще се появи по-късно по време на жизнения цикъл на модела.

Octavia ще бъде последният модел от триото с Golf и SEAT Leon, който ще се появи на пазара. Очаква се това да се случи през следващата година, като първите прогнози сочат премиера по време на изложението в Женева през март догодина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт