728 x 90

Opel вече готви фейслифт на Insignia

Opel вече готви фейслифт на Insignia

Макар и Insignia да е едно от най-свежите предложения в средния сегмент, Opel вече подготвя обновление за модела си. Първи шпионски снимки показват, че визуалните ревизии ще бъдат малки, но далеч по-интересно ще бъде под капака. Там се очаква моторите да бъдат заменени изцяло или почти изцяло от агрегати на PSA. Това означава, че основният

Макар и Insignia да е едно от най-свежите предложения в средния сегмент, Opel вече подготвя обновление за модела си. Първи шпионски снимки показват, че визуалните ревизии ще бъдат малки, но далеч по-интересно ще бъде под капака.

Там се очаква моторите да бъдат заменени изцяло или почти изцяло от агрегати на PSA. Това означава, че основният двигател за Европа – 2.0-литровият дизел, ще бъде заменен от HDI на Peugeot.

До момента PSA доставяше дизели за Ford и конкурентния Mondeo, но след последния си фейслифт моделът получи нови EcoBlue агрегати, които са разработка на Синия Овал. Сега HDI агрегатите ще се насочат отново към Германия, но този път дестинацията ще бъде друга.

Освен дизели се очаква да видим и бензинови агрегати от французите под капака на освежения модел. Освен това, скоростните кутии също най-вероятно ще бъдат подменени, тъй като в момента Insignia използва трансмисии от General Motors.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт