728 x 90

Mahindra Thar Adventure Series за жалост е само за Южна Африка

Mahindra продължи линията си от високопроходими автомобили вдъхновени от класическите Jeep. Индийската компания представи модела Thar Adventure Series, който ще се продава засега само в Южна Африка. Задвижването идва от 2.5-литров турбодизел под предния капак, който е вързан с 5-степенна механична скоростна кутия. Предаването на тягата става от четирите колела, а допълнително джипката разполага с бавни

Mahindra продължи линията си от високопроходими автомобили вдъхновени от класическите Jeep. Индийската компания представи модела Thar Adventure Series, който ще се продава засега само в Южна Африка.

Задвижването идва от 2.5-литров турбодизел под предния капак, който е вързан с 5-степенна механична скоростна кутия. Предаването на тягата става от четирите колела, а допълнително джипката разполага с бавни предавки и механичен блокаж на задния диференциал.

Като стандартно оборудване лимитираната серия Adventure получава лети джанти, както и специални гуми за офроуд изпитания. Откриваме дори и голям "шнорхел", който излиза над нивото на тавана.

Продажбите на модела в ЮАР вече са факт, като цените започват от местния валутен еквивалент на 20 500 долара. Налични за поръчка са само три цвята.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт