728 x 90

BMW 3-Series GT остава в историята

BMW 3-Series GT остава в историята

Слуховете се оказаха верни – BMW няма планове да продължи производството на серията GT за модела 3-Series от ново поколение. Подобно нещо се говореше в последните няколко месеца, а сега вече има и официално потвърждение. В презентация до инвеститори, BMW коментира, че "няма да бъде разработен наследник на сегашното поколениe BMW 3-Series GT." Въпреки това,

Слуховете се оказаха верни – BMW няма планове да продължи производството на серията GT за модела 3-Series от ново поколение. Подобно нещо се говореше в последните няколко месеца, а сега вече има и официално потвърждение.

В презентация до инвеститори, BMW коментира, че "няма да бъде разработен наследник на сегашното поколениe BMW 3-Series GT." Въпреки това, добавят баварците, нивата на интерес към колата са били добри през последните години.

BMW обяснява, че решението не е свързано изцяло с представянето на модела на пазара. Вместо това, компанията иска да опрости гамата си и да премахне версиите, които не са достатъчно доходоносни.

В презентацията си BMW още обеща да лансира пет хибридни или електрически модела до 2021 година. Началото ще бъде дадено с i3, iX3, i4, iNext и MINI Electric, а само четири години по-късно общата цифра на електрифицираните модели ще нарасне на 12.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт