728 x 90

Нови снимки от BMW 3-Series G20 – този път в черно

Нови снимки от BMW 3-Series G20 – този път в черно

Новото поколение BMW 3-Series дебютира през октомври миналата година, когато бяха показани първите снимки на модела в мрежата. Скоро след това видяхме и оборудване M Performance, а сега можем да хвърлим поглед и към модификация M340i в черно. Снимките бяха разпространени от баварската компания съвсем наскоро и ни показват как изглежда флагманският за момента модел

Новото поколение BMW 3-Series дебютира през октомври миналата година, когато бяха показани първите снимки на модела в мрежата. Скоро след това видяхме и оборудване M Performance, а сега можем да хвърлим поглед и към модификация M340i в черно.

Снимките бяха разпространени от баварската компания съвсем наскоро и ни показват как изглежда флагманският за момента модел от обновената гама на "тройката". Разбира се, тази позиция ще бъде заета от новото М3 съвсем скоро.

От марката са горди да се похвалят, че новата "тройка" има коефициент на челно съпротивление от едва 0.23, което превръща колата в една от най-аеродинамичните в света. С по-добър коефициент може да се похвали само новият Mercedes-Benz A-Class – 0.22.

Постигането на този впечатляващ резултат за сравнително голям автомобил като 3-та Серия е коствало на компанията стотици часове в аеродинамичния тунел. Немалко измервания са били направени и директно на немската писта Нюрбургринг.

В кабината откриваме изцяло дигитално инсутрментно табло, което най-вероятно ще бъде опция за по-високите нива на оборудване. В центъра стои 12.3-инчов дисплей за навигационната система, който ще предава и 3-измерно изображение от паркинг камерите.

При старта на продажбите на модела на европейския пазар достъпни ще са пет двигателя. При бензиновите предложения откриваме 320i и 330i (181 и 255 к.с.), докато дизелите са три – 318d, 320d и 330d, с мощност от съответно 150, 190 и 262 к.с. Засега единственият модел, който ще се предлага с двойно предаване, ще бъде 320d.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт