728 x 90

Вижте чисто новите BMW X5 M и X6 M без камуфлаж!

Вижте чисто новите BMW X5 M и X6 M без камуфлаж!

Потребители от форума Bimmerpost успяха да сграбчат следващите поколения на спортните джипки BMW X5 M и X6 M без почти никакъв камуфлаж. Снимките изглежда идват от мястото, където те ще бъдат произвеждани. Най-вероятно това са предсерийни прототипи преди тяхното замаскиране за тестове по обществените пътища. Доста интересно е, че за първи път можем да видим

Потребители от форума Bimmerpost успяха да сграбчат следващите поколения на спортните джипки BMW X5 M и X6 M без почти никакъв камуфлаж. Снимките изглежда идват от мястото, където те ще бъдат произвеждани. Най-вероятно това са предсерийни прототипи преди тяхното замаскиране за тестове по обществените пътища.

Доста интересно е, че за първи път можем да видим и формата на следващия Х6, който все още не е дебютирал в стандартните си версии. На една от снимките се вижда задницата на М модификацията, която подсказва за дизайна на цялата обновена серия.

Налице са и първите детайли около възможностите на двете джипки. Под капака ще бъде същия S63 мотор, който се предлага за актуалното поколение М5. Най-вероятно мощността ще е малко над 600 к.с. за "обикновените" Х5 М и Х6 М, като Competition версиите ще гонят мощност от 650 к.с.

Силовото предаване също ще бъде споделено с М5. Това включва 8-степенната автоматична скоростна кутия, както и xDrive задвижването на четирите колела, което обаче ще получи по-различна настройка. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт