728 x 90

Hyundai загатна за малък кросоувър Venue (видео)

Hyundai загатна за малък кросоувър Venue (видео)

След около месец автомобилната индустрия ще насочи погледите си към Ню Йорк, където ще се проведе ежегодното изложение. Точно там Hyundai ще покаже чисто нов кросоувър модел, който ще се позиционира дори под Kona. Корейците разпространиха първи кратък клип с колата, който не дава много детайли за нея. Все пак, разбираме, че джипката ще носи

След около месец автомобилната индустрия ще насочи погледите си към Ню Йорк, където ще се проведе ежегодното изложение. Точно там Hyundai ще покаже чисто нов кросоувър модел, който ще се позиционира дори под Kona.

Корейците разпространиха първи кратък клип с колата, който не дава много детайли за нея. Все пак, разбираме, че джипката ще носи името Venue и ще се явява най-евтината в гамата на марката.

Според различни източници, Venue ще заложи на същия фънки дизайн, с който Kona примамва нови клиенти. Цената на новия кросоувър обаче ще бъде доста по-ниска.

Очаква се моделът да се предлага и от двете страни на Океана, като в Европа най-вероятно ще видим малки дизелови и бензинови мотори под капака.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт