728 x 90

Hyundai показа Venue на видео

Hyundai показа Venue на видео

В средата на април по време на Автосалон Ню Йорк 2019 ще дебютира компактният кросоувър Hyundai Venue, който ще стане най-малкия SUV в гамата на южнокорейската марка. Корейците разпространиха нов кратък клип с колата, който вече дава представа за визията на джипката. Предполага се, че глобалните продажби на кросоувъра ще започнат в средата на 2019

В средата на април по време на Автосалон Ню Йорк 2019 ще дебютира компактният кросоувър Hyundai Venue, който ще стане най-малкия SUV в гамата на южнокорейската марка. Корейците разпространиха нов кратък клип с колата, който вече дава представа за визията на джипката.

Предполага се, че глобалните продажби на кросоувъра ще започнат в средата на 2019 година. Топ версиите на Hyundai Venue ще се предлагат с панорамен покрив, мултимедиен комплекс със сензорен дисплей и "проветриви" седалки.

По предварителни данни, в моторната гама на кросоувъра ще влизат 1,4-литрови бензинови и дизелови двигатели, които ще могат да работят с шестстепенна механична скоростна кутия. Освен това, като алтернатива ще бъде достъпен трицилиндров турбоагрегат с обем един литър, способен да действат в комплект със седемстепенна роботизирана трансмисия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт