728 x 90

Това BMW M760Li Individual фейслифт струва 274 947 евро (видео)

Това BMW M760Li Individual фейслифт струва 274 947 евро (видео)

Въпреки че феновете на BMW продължават неспирно да обсъждат новата радиаторна решетка на 7-Series, супер луксозният модел е вече в продажба в някои страни от Европа. Във видеото по-долу имаме екземпляр от Холандия, който попада в пряко сравнение с версията преди фейслифта. Видеото е дело на канала Carvlogger. Цената на тази машина е наистина впечатляваща – 274

Въпреки че феновете на BMW продължават неспирно да обсъждат новата радиаторна решетка на 7-Series, супер луксозният модел е вече в продажба в някои страни от Европа.

Във видеото по-долу имаме екземпляр от Холандия, който попада в пряко сравнение с версията преди фейслифта. Видеото е дело на канала Carvlogger.

Цената на тази машина е наистина впечатляваща – 274 947 евро. Под капака се намира 12-цилиндров битурбо мотор, а купето е от дълга база Li. Към това добавете и специалното оборудване Individual.

Марката казва, че отворите в предницата са с 40 процента по-големи отпреди, а до тях са разположени стилни фарове със стандартна LED технология. Опционално ще могат да се поръчват лазерни светлини.

В интериора откриваме последната версия на дигиталното инструментно табло на BMW. Клъстера познаваме от новите X5 и 8-Series. 7-Series може вече да се похвали и със стандартно безжично зарядно устройство разположено точно до поставките за чаши за по-лесен достъп.

Разбира се, като флагман в серията, този автомобил разполага с V12 битурбо с мощност от 600 к.с. Въртящият момент достига цели 850 Нм.

В зависимост от пазара, още с лансирането на модела тази пролет BMW ще предлага и плъг-ин хибридна версия. Тя ще има максимална мощност от 389 к.с., но баварците все още не са готови да разпространят информация за изцяло електрическия пробег.

BMW вече стартира серийното производство на модернизираната версия на 7-Series, която е със силно променана външност и модернизирани двигатели.

Сглобяването на лимузината се извършва в германския град Динголфинг. От вратитите на този завод се излезли 1.9 милиона машини Серия 7 от 1977 г. насам.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт