728 x 90

Toyota вади нов компактен товарен ван в края на месеца

    Toyota разпространи първо изображение от новия си лекотоварен автомобил Proace City. Машината ще направи своя дебют по време на Специализираното изложение за търговски автомобили 2019 в Бирмингам, Великобритания, на 30-ти април. Новият товарен ван ще се присъедини към компактния ван Proace и пикапа Hilux, за да осигури още по-силни позиции на Toyota на европейския пазар на

    Toyota разпространи първо изображение от новия си лекотоварен автомобил Proace City. Машината ще направи своя дебют по време на Специализираното изложение за търговски автомобили 2019 в Бирмингам, Великобритания, на 30-ти април.

    Новият товарен ван ще се присъедини към компактния ван Proace и пикапа Hilux, за да осигури още по-силни позиции на Toyota на европейския пазар на лекотоварни автомобили, където продажбите на компактни товарни ванове са приблизително около 35% от общия брой продажби.

    Пълните подробности за новия Toyota Proace City, включително двигатели, типове купета и размери ще бъдат обявени при световния дебют на модела.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт