728 x 90

Обновиха SsangYong Tivoli, джипката получи по-чисти мотори

Четири години след качването си на поточните линии, SsangYong Tivoli получи обновление. Трудно можем да говорим за цялостен фейслифт, а по-скоро за освежаване на конкретни детайли и подобрение на двигателната гама. Именно под капака се случват най-съществените неща. 1.6-литровите бензинови и дизелови турбо мотори вече отговарят на най-стриктните емисионни стандарти в Европа.  По желание на

Четири години след качването си на поточните линии, SsangYong Tivoli получи обновление. Трудно можем да говорим за цялостен фейслифт, а по-скоро за освежаване на конкретни детайли и подобрение на двигателната гама.

Именно под капака се случват най-съществените неща. 1.6-литровите бензинови и дизелови турбо мотори вече отговарят на най-стриктните емисионни стандарти в Европа. 

По желание на клиентите, корейците са опростили структурата от нива на оборудване и сега тя включва четири модела. Само върховият Ultimate ще може да се поръчва с автоматична трансмисия както за бензина, така и за дизела.

Цените започват от под 17 000 евро, което продължава да позиционира модела под дикретните му конкуренти на пазара.

Отново ще се предлага и по-дългата версия XLV – изборът ще бъде между същите двигатели и трансмисии, като единствената разлика е увеличеният товарен обем до 720 литра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт