728 x 90

Ford даде различна визия на Escape/Kuga за Китай

За да угоди по-добре на китайските си клиенти, Ford разработи и представи различен дизайн за SUV-то си Escape. Машината беше представена в Китай току-що като продажбите ще започнат съвсем скоро. Най-лесно забележимата разлика се намира в предницата, където радиаторната решетка сега е по-голяма и има различна шарка. В средата на решетката откриваме и емблемата на

За да угоди по-добре на китайските си клиенти, Ford разработи и представи различен дизайн за SUV-то си Escape. Машината беше представена в Китай току-що като продажбите ще започнат съвсем скоро.

Най-лесно забележимата разлика се намира в предницата, където радиаторната решетка сега е по-голяма и има различна шарка. В средата на решетката откриваме и емблемата на марката, която иначе се намира в бронята при версиите за другите пазари.

В задната част промените са по-малки. Основната се крие в преместването на дръжката за отваряне на капака на багажника, която в китайския Escape е интегрирана до светлините за номера. При Kuga и Escape за САЩ тя се намира под регистрационния номер.

Засега няма информация какви ще бъдат моторите на Escape за Китай, но със сигурност и в двигателната гама ще има разлика спрямо Европа и САЩ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт