728 x 90

2019 BMW M760Li изглежда убийствено в Aventurine Red

Полемиките по отношение на редизайна, който получи BMW 7-Series, не спират. В социалните мрежи потребителите не спират да обсъждат визията на флагманския баварски седан, като особено внимание се обръща на радиаторните решетки. Видна е тенденцията, че все повече фенове на марката започват да приемат новите по-големи "бъбреци". За да ви помогнем по-добре да прецените за

Полемиките по отношение на редизайна, който получи BMW 7-Series, не спират. В социалните мрежи потребителите не спират да обсъждат визията на флагманския баварски седан, като особено внимание се обръща на радиаторните решетки.

Видна е тенденцията, че все повече фенове на марката започват да приемат новите по-големи "бъбреци". За да ви помогнем по-добре да прецените за себе си дизайна на въпросните елементи, ви предлагаме нови снимки на модела.

В галерията тук можете да видите топ модела M760Li, който разполага с V12 битурбо мотор под капака. Специален е екстериорният цвят, който баварците наричат Aventurine Red.

Maкар и да е рядко срещано явление, особено за 7-ма Серия, цветът идва директно от каталога на BMW Individual и може да се поръча като заводска екстра. За него се доплаща над 1500 евро в зависимост от пазара.

Снимки: BMW Blog

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт