728 x 90

За Lego маниаци – модел BMW M1 като шосейна и състезателна кола

Легендарната серия за моделиране Lego от известно време предлага на своите почитатели любопитната възможност да създават собствени произведения, които да имат шанс за серийна реализация. Т.нар. Lego Ideas е отворена платформа, на която всеки желаещ може да качва своите идеи. Една такава идва от фен на BMW, който пресъздава от пластмасови блокчета BMW M1 –

Легендарната серия за моделиране Lego от известно време предлага на своите почитатели любопитната възможност да създават собствени произведения, които да имат шанс за серийна реализация. Т.нар. Lego Ideas е отворена платформа, на която всеки желаещ може да качва своите идеи.

Една такава идва от фен на BMW, който пресъздава от пластмасови блокчета BMW M1 – един от най-характерните и разпознаваеми модели на немската фирма. Неговото предложение включва шосейна и състезателни версии и използва между 950 и 1060 блокчета в зависимост от реализацията.

Към момента проектът разполага с подкрепата на 1876 Lego фена. До края на кампанията остават 565 дни – за да достигне до фазата, в която лично специалисти от Lego ще преценят потенциална серийна продажба, са необходими 10 000 лайка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт