728 x 90

Първи снимки на BMW M135i xDrive преди дебюта

Първи снимки на BMW M135i xDrive преди дебюта

Новото поколение на BMW 1-Series е буквално зад ъгъла – официален дебют ни очаква може би до дни, а в най-лошия случай ще го видим след няколко седмици. Bimmerfile, сайт посветен на немската марка, вече разполага със снимки на топ версията от 1-ва Серия и с радост можем да ги споделим с вас. Фотосите не

Новото поколение на BMW 1-Series е буквално зад ъгъла – официален дебют ни очаква може би до дни, а в най-лошия случай ще го видим след няколко седмици.

Bimmerfile, сайт посветен на немската марка, вече разполага със снимки на топ версията от 1-ва Серия и с радост можем да ги споделим с вас.

Фотосите не разкриват цялата информация около дизайна на модела, но все пак ни дават поглед към предницата и задната част без какъвто и да е камуфлаж.

Под капака на тази версия се крие 2.0-литров турбо мотор с четири цилиндъра, напомпан до 320 к.с. Те ще достигат четирите колела посредством 8-степенна автоматична скоростна кутия и xDrive двойно предаване.

Оставаме в очакване на официалния дебют на хечбека, който за първи път ще се базира на платформа с предно предаване, споделена с моделите на Mini.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт