728 x 90

Изтекоха изображения от обновения Mercedes GLS

Изтекоха изображения от обновения Mercedes GLS

GLS – конкурентът на Mercedes-Benz за BMW X7, беше последният всъдеход на немците, който не беше сериозно обновяван в последните години. Това ще се случи съвсем скоро, а вече разполагаме с първите официални снимки на машината преди нейния дебют да е станал факт. Както лесно се забелязва, GLS не къса връзката си с предишните поколения,

GLS – конкурентът на Mercedes-Benz за BMW X7, беше последният всъдеход на немците, който не беше сериозно обновяван в последните години. Това ще се случи съвсем скоро, а вече разполагаме с първите официални снимки на машината преди нейния дебют да е станал факт.

Както лесно се забелязва, GLS не къса връзката си с предишните поколения, но предлага съвсем модерен и елегантен дизайн. Драстична промяна има в интериора, който вече залага на познатото ни оформление с два големи дисплея и оставя в миналото архаичната подредба на модела, който е все още в продажба.

Задвижването ще идва от познати турбо агрегати с шест цилиндъра, както и нови такива с 48-волтова електрическа система и малък вграден стартер-генератор. Топ версиите AMG ще залагат на 4.0-литров V8 битурбо мотор, който сме виждали в доста други модели на фирмата.

Mercedes също така работи и по супер луксозна версия с лога на Maybach, която ще предложи доста интериорни подобрения над стандартния модел. Този автомобил ще видим през 2020 г.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт