728 x 90

Genesis Essentia може да влезе в производство

Genesis Essentia може да влезе в производство

Макар и по-голяма част от концептуалните автомобили, особено по-авангардните, да остават просто дизайнерски упражнения, случаят с прекрасния Genesis Essentia изглежда ще бъде различен. Електрическото спортно купе, което се появи по време на изложението в Ню Йорк през миналата година, може да получи и серийна версия. Това разбираме от Манфред Фиджералд, CEO в премиум компанията, който

Макар и по-голяма част от концептуалните автомобили, особено по-авангардните, да остават просто дизайнерски упражнения, случаят с прекрасния Genesis Essentia изглежда ще бъде различен.

Електрическото спортно купе, което се появи по време на изложението в Ню Йорк през миналата година, може да получи и серийна версия. Това разбираме от Манфред Фиджералд, CEO в премиум компанията, който наскоро говори пред Motoring.

За австралийските ни колеги той споделя, че конкретни детайли за серийната версия на модела можем да очакваме по-късно тази година. Все пак, от сега може да се каже, че въпросната кола няма да достигне шоурумите на марката преди 2021 година.

Фиджералд коментира, че политиката на бранда относно концпетите е по-различна от тази на останалите компании. Целта е не просто да се демонстрират авангардни идеи, а да се заложат основите за бъдещ сериен продукт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт