728 x 90

Toyota получи своя версия на ван от PSA

Toyota ще се впусне в битката за клиенти на европейския пазар за компактни превозни средства за бизнеса с чисто новия Proace City. Ако возилото ви изглежда познато, то причната за това е съвсем проста. На практика, баничарката споделя много голяма част от частите си с триото Peugeot Partner, Citroën Berlingo и Opel/Vauxhall Combo. Освен това, японският модел

Toyota ще се впусне в битката за клиенти на европейския пазар за компактни превозни средства за бизнеса с чисто новия Proace City. Ако возилото ви изглежда познато, то причната за това е съвсем проста.

На практика, баничарката споделя много голяма част от частите си с триото Peugeot Partner, Citroën Berlingo и Opel/Vauxhall Combo. Освен това, японският модел ще се сглобява в Испания заедно с двете френски предложения.

Правещият своя дебют по-късно тази седмица автомобил ще се предлага в две дължини – 4.4 и 4.7 метра. Ще има три версии на каросерията, както и 5- и 7-местни варианти на пътническите модели.

Задвижването е поверено на дизелови и бензинови агрегати с мощност в диапазона от 75 до 130 к.с. Налица са също така 5- и 6-степенни ръчни кутии, както и 8-степенен автоматик.

Лансирането на модела в Европа ще започне от началото на следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт