728 x 90

Фейслифт за Renault Trafic и Master – има и нови двигатели (допълнено с много видео)

Фейслифт за Renault Trafic и Master – има и нови двигатели (допълнено с много видео)

Лекотоварната дивизия на Renault може да се похвали с обновени модели. Французите лансираха фейслифт за Trafic и Master, два от най-продаваните автомобили за бизнеса.  Дизайнерите на марката са дали на двете машини нов дизайн на предната част, който трябва по-силно да изразява принадлежността им към актуалната моделна гама. При оформлението на интериора също има много

Лекотоварната дивизия на Renault може да се похвали с обновени модели. Французите лансираха фейслифт за Trafic и Master, два от най-продаваните автомобили за бизнеса. 

Дизайнерите на марката са дали на двете машини нов дизайн на предната част, който трябва по-силно да изразява принадлежността им към актуалната моделна гама.

При оформлението на интериора също има много новости като може би най-важната от тях е актуализирането на инфотейнмънт системите R-Link Evolution и Media Nav Evolution.

Master вече може да се похвали с нов 2.3-литров дизелов мотор с до 180 к.с., който би трябвало да изразходва с до 1 л/100 км по-малко от своя предшественик. Този агрегат ще се предлага с 6-степенна ръчна или 6-степенна роботизирана трансмисии.

При Trafic подобрени са 2.0-литровите dCi агрегати, които ще се продават с мощност между 120 и 170 к.с. За първи път налице ще бъде и EDC скоростна кутия с два съединителя като алтернатива на 6-степенната ръчка.

Всички мотори отговарят на актуалния емисионен стандарт Euro 6d-TEMP.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт