728 x 90

BMW показа 8 серия Gran Coupe

В момента, в който BMW показа концепта 8 Series Gran Coupe беше ясно, че тази версия на 8-ата серия ще стигне до серийно производство, но не се знаеше кога точно ще се случи това. Сега баварската компания публикува тийзър за предстоящото представяне на серийната 8 серия Gran Coupe, което ще е в края на юни

В момента, в който BMW показа концепта 8 Series Gran Coupe беше ясно, че тази версия на 8-ата серия ще стигне до серийно производство, но не се знаеше кога точно ще се случи това. Сега баварската компания публикува тийзър за предстоящото представяне на серийната 8 серия Gran Coupe, което ще е в края на юни (25-27) в BMW Welt в Мюнхен.

Самият тийзър не разкрива кой знае колко, но напълно в рамките на очакванията BMW представя още един елегантен седан, който е с формите на купе. Също както това се получи повече от успешно с 6 серия Gran Coupe.

Продажбите на 8 серия Gran Coupe започват през септември и двигателната гама най-вероятно ще е същата като тази на 8 серия плюс добавянето на някои по-практичен, поне един, дизелов агрегат. Също така, от 8 серия ще бъде заета и системата за задвижване 4х4 плюс 8-степенния автоматик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт