728 x 90

Skoda загатна за обновения Superb

Skoda загатна за обновения Superb

Skoda разпространи първо изображение от фейслифт версията на флагмана си Superb. Дизайнерската скица разкрива, че тук става дума за цялостно, но леко обновление, което ще видим до края на настоящия месец. Макар и фаровете да изглеждат напълно идентични спрямо сегашната версия на модела, то фейслифт варианта ще донесе изцяло LED технология, която ще измести биксенон

Skoda разпространи първо изображение от фейслифт версията на флагмана си Superb. Дизайнерската скица разкрива, че тук става дума за цялостно, но леко обновление, което ще видим до края на настоящия месец.

Макар и фаровете да изглеждат напълно идентични спрямо сегашната версия на модела, то фейслифт варианта ще донесе изцяло LED технология, която ще измести биксенон + LED функцията.

Леки корекции има и по предната броня, а отзад логото на чешката марка ще бъде заменено от надпис Skoda. Производителят обещава сериозни "технологически новости", като това най-вероятно се отнася за очакваната плъг-ин хибридна версия.

Дебютът на Superb фейслифт ще стане факт по-късно този месец в Братислава по време на надпреварата 2019 IIHF Ice Hockey World Championship, на която Skoda е спонсор от 1993 година насам.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт