728 x 90

Екология на две колела: Harley-Davidson цели среден разход под 5 л/100 км

Екология на две колела: Harley-Davidson цели среден разход под 5 л/100 км

Една от петте дългосрочни стратегически цели на Harley-Davidson е “Растеж на бизнеса и намаляване на въздействието върху околната среда”. Това поето обещание задава и посоката, в която поема компанията по отношение на разработката на нови модели и операциите. Преди почти 10 години Harley-Davidson се отдаде на подобряване на разхода на гориво, за да може когато

Една от петте дългосрочни стратегически цели на Harley-Davidson е “Растеж на бизнеса и намаляване на въздействието върху околната среда”. Това поето обещание задава и посоката, в която поема компанията по отношение на разработката на нови модели и операциите.

Преди почти 10 години Harley-Davidson се отдаде на подобряване на разхода на гориво, за да може когато влязат в сила новите изисквания за вредните емисии, да може да ги спази. Така иновациите и технологичните решения станаха основата, на която американската компания изгради стратегията си за икономичност.

За да постигне тази дългосрочна цел за устойчивост Harley-Davidson си постави за задача до 2027 година средният разход на гориво за мотоциклетите да е малко над 4,7 л/100 км. Това означава 25% подобрение в сравнение с 2011 година и 15% в сравнение с 2017-а. През 2018-а средният разход за гамата е 5,3 л/100 км.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт