728 x 90

Обновеният Skoda Superb дебютира на 23 май

Обновеният Skoda Superb дебютира на 23 май

Само след десет дни ще видим фейслифт версията на Skoda Superb. Чешката компания ще покаже модела на 23 май по време на четвъртфиналния мач от Hockey World Championship в Словакия. Преди около седмица Skoda разпространи първо изображение от седана, който има и комби версия. Дизайнерската скица разкрива, че тук става дума за цялостно, но леко обновление,

Само след десет дни ще видим фейслифт версията на Skoda Superb. Чешката компания ще покаже модела на 23 май по време на четвъртфиналния мач от Hockey World Championship в Словакия.

Преди около седмица Skoda разпространи първо изображение от седана, който има и комби версия. Дизайнерската скица разкрива, че тук става дума за цялостно, но леко обновление, което ще видим до края на настоящия месец.

Макар и фаровете да изглеждат напълно идентични спрямо сегашната версия на модела, то фейслифт варианта ще донесе изцяло LED технология, която ще измести биксенон + LED функцията.

Леки корекции има и по предната броня, а отзад логото на чешката марка ще бъде заменено от надпис Skoda. Производителят обещава сериозни "технологически новости", като това най-вероятно се отнася за очакваната плъг-ин хибридна версия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт