728 x 90

Тази година идва нов Mitsubishi Outlander на платформа от Renault-Nissan

  Бернард Лойре, директор на европейското подразделение на Mitsubishi, потвърди, че през втората половина на 2020 година ще видим изцяло ново поколение Outlander. По-важната новина е фактът, че возилото ще се базира на платформа от алианса Renault-Nissan, като най-вероятно ще споделя компоненти с Nissan X-Trail. Освен това, Лойре потвърди, че фирмата ще лансира и чисто нов

  Бернард Лойре, директор на европейското подразделение на Mitsubishi, потвърди, че през втората половина на 2020 година ще видим изцяло ново поколение Outlander.

  По-важната новина е фактът, че возилото ще се базира на платформа от алианса Renault-Nissan, като най-вероятно ще споделя компоненти с Nissan X-Trail.

  Освен това, Лойре потвърди, че фирмата ще лансира и чисто нов малък кросоувър. Интересно ще бъде да видим къде този модел ще бъде позициониран спрямо ASX и Eclipse Cross, но от сега се знае, че той ще предлага хибридно задвижване.

  Към края на 2020 година Mitsubishi ще прекрати и предлагането на дизелов мотор за Eclipse Cross. 2.2-литровият агрегат е наличен само на част от европейските пазари, а клиентите, които го избират, са само около пет процента.

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *