728 x 90

Нов Ford Mustang идва през 2022 година

Ford разполага с една от най-добре продаваните спортни коли в света. Mustang бавно, но славно трупа години, а това означава, че скоро ще видим и наследник под формата на нова генерация. Досега не се знаеше кога точно можем да очакваме новия Mustang, но изтекли вътрешни документи от фирмата подсказват за дебют през 2022 година. С

Ford разполага с една от най-добре продаваните спортни коли в света. Mustang бавно, но славно трупа години, а това означава, че скоро ще видим и наследник под формата на нова генерация.

Досега не се знаеше кога точно можем да очакваме новия Mustang, но изтекли вътрешни документи от фирмата подсказват за дебют през 2022 година.

С тази информация разполагаме от обява за набиране на инженери от Ford в САЩ. В нея се казва, че новите кадри ще работят по проекта за нов спортен автомобил, който носи вътрешния индекс S650.

Обявата все още е онлайн в мрежата на LinkedIn. Търсят се хора, които да отоварят за обезшумяването на автомобила и неговата водна непропускливост.

Смяташе се, че новото "пони" ще се появи още тази година, но високите продажби на сегашното поколение, а и скорошното лансиране на флагмана GT500, са накарали топ мениджърите от Синия овал да премислят стратегията си.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт