728 x 90

Фейслифт за Hyundai i30, нов мотор и N Line комби версия

Hyundai показа онлайн обновената версия на i30, която ще има своята публична премиера по време на изложението в Женева през следващата седмица. Разполагаме със снимки на трите варианта на возилото – комби, хечбек и Fastback. Очевидна е промяната в предната част, където радиаторната решетка следва новия дизайнерски език на фирмата, наложен с актуалния Hyundai Sonata.

Hyundai показа онлайн обновената версия на i30, която ще има своята публична премиера по време на изложението в Женева през следващата седмица. Разполагаме със снимки на трите варианта на возилото – комби, хечбек и Fastback.

Очевидна е промяната в предната част, където радиаторната решетка следва новия дизайнерски език на фирмата, наложен с актуалния Hyundai Sonata. Освежени са и фаровете, които имат нови дневни LED светлини.

Нови екстериорни цветове и джанти допринасят за освежения вид на i30. За първи път и комби версията на компактната кола ще може да се поръча със спортен пакет N Line.

Новост под капака е 1.5-литрово турбо със 160 к.с., което заменя досегашния 1.4 турбо. Агрегтът разполага с мека хибридна система и може да се поръча както със 6-степенна ръчна кутия, така и с нов 7-степенен автоматик с два съединителя.

Феновете на дизела ще могат да избират от 1.6-литров мотор в две мощностни версии – със 115 и 136 к.с. Скоростните кутии са отново същите.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт