728 x 90

Lancia оцеля отново с хибридна версия на Ypsilon

Lancia оцеля отново с хибридна версия на Ypsilon

Сериозно закъсалата италианска марка Lancia ще продължи съществуването си поне още няколко години. Единственият модел на бранда получи хибридна версия. Става дума за градския автомобил Yspilon, който сега ще се предлага с хибридизиран 1.0-литров двигател, който се появи първо във FIAT 500 и Panda. Моторът от семейство FireFly получава интегриран стартер-генератор и 48-волтова електрическа система, които

Сериозно закъсалата италианска марка Lancia ще продължи съществуването си поне още няколко години. Единственият модел на бранда получи хибридна версия.

Става дума за градския автомобил Yspilon, който сега ще се предлага с хибридизиран 1.0-литров двигател, който се появи първо във FIAT 500 и Panda.

Моторът от семейство FireFly получава интегриран стартер-генератор и 48-волтова електрическа система, които би трябвало да намалят разхода в реална среда и вредните емисии с до 20 процента.

Максималната мощност на агрегата е 70 к.с., а освен него като алтернатива италианците ще предлагат и двигатели на природен газ и пропан-бутан.

Базовата цена на Ypsilon Hybrid в Италия е 14 450 евро.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт