728 x 90

Разгледайте най-скъпата умалена количка отблизо (видео)

    Съвсем наскоро ви представихме официалната реплика в мащаб 1:8 на Rolls-Royce Cullinan Моделчето е зашеметяващо и е изработено по всички стандарти, които фирмата следва при монтажа на реалните си автомобили. Ново видео от канала Supercar Blondie, който добива огромна популярност, ни показва автомобилчето в детайли. А те, детайлите, са наистина невероятни. Целият процес по ръчна

    Съвсем наскоро ви представихме официалната реплика в мащаб 1:8 на Rolls-Royce Cullinan Моделчето е зашеметяващо и е изработено по всички стандарти, които фирмата следва при монтажа на реалните си автомобили.

    Ново видео от канала Supercar Blondie, който добива огромна популярност, ни показва автомобилчето в детайли. А те, детайлите, са наистина невероятни.

    Целият процес по ръчна сглобка отнема над 450 часа, което пък е около половината време, необходимо за производство на реален Cullinan.

    Клиентите могат да изберат от около 40 000 (!) стандартни цвята по каталог, а е възможно също така цветът на моделчето да бъде точно копие на цвета на реалния Cullinan, който съответният клиент притежава.

    Под капака се намира перфектно умалено копие на V12 мотора от големия SUV. Светлините отвън се контролират посредством специално дистанционно.

    Общо моделчето е съставено от малко над 1000 компонента. Финалната му презентация към клиента е поднесена върху мини платформа, която е дълга почти един метър.

    При дължина на реалния автомобил от близо 5.4 метра, това означава, че умаленото копие е дълго почти 70 см, а широчината му емалко под 30 см.

    Както разбираме от видеото, цената на този малък Cullinan е поне 40 000 долара, а с добавянето на различни индивидуализации може да достигне и по-висока стойност.


    Вижте повече снимки на умаления модел


     

     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт