728 x 90

Откриха нов супермодерен комплекс на Volvo в София

Откриха нов супермодерен комплекс на Volvo в  София

Супермодерен шоурум на Volvo бе открит в София на Околовръстното шосе, там където свършва Северната дъга. Новият комплекс на Мото-Пфое в столицата е с площ 3000 кв.м. "След като поехме инвестиционен ангажимент, за по-малко от две години новият супермодерен комплекс е факт. През есента ще отворим чисто нов шоурум и в Пловдив. Ще продложим едно

Супермодерен шоурум на Volvo бе открит в София на Околовръстното шосе, там където свършва Северната дъга. Новият комплекс на Мото-Пфое в столицата е с площ 3000 кв.м.
"След като поехме инвестиционен ангажимент, за по-малко от две години новият супермодерен комплекс е факт. През есента ще отворим чисто нов шоурум и в Пловдив. Ще продложим едно ново по-добро обслужване на клиентите", каза управителят на Мото-Пфое Атанас Фурнаджиев.
Един от вицепрезидентите на Volvo Европа – Франк Версавел, обяви, че най-късно до 2025 година 30 процента от новите модели на шведската компания ще са напълно автономни. За да уважи събитието на Мото-Пфое, пристигна от Лондон и Масато Ишида, генерален мениджър на фирмата собственик на Мото-Пфое – Sumitomo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт