728 x 90

Новата 1-а серия на BMW е все по-близо

Снимки в Twitter показаха как ще изглежда новото поколение на 1-ата серия на BMW, което ще получи предно предаване и ще промени традициите на модела, който марката лансира преди 15 години. Макар и на кадрите да е автомобил с камуфлажна окраска, то определено се вижда, че еволюцията на 1-ата серия доближава модела до успешни модели

Снимки в Twitter показаха как ще изглежда новото поколение на 1-ата серия на BMW, което ще получи предно предаване и ще промени традициите на модела, който марката лансира преди 15 години.

Макар и на кадрите да е автомобил с камуфлажна окраска, то определено се вижда, че еволюцията на 1-ата серия доближава модела до успешни модели като Audi A3 и А-класата на Mercedes.

За Китай ще има и версия седан, а в Европа отново моделът ще присъства като хечбек с нов дизайн, като задвижването му ще е поверено на 3- и 4-цилиндрови турбо мотори, работещи с автоматична или механична трансмисия. Добрата новина е, че клиентите на BMW не бързат да се откажат от дизелите, така че изборът на двигатели ще е приятно богат.

Интериорът също ще е напълно нов, като можем да очакваме решения, които вече се появиха в новата 3-а серия, включително и следващото поколение на системата iDrive и пълен набор от електронни системи за безопасност.

Някои от последните папарашки снимки показаха, че BMW вече тества вариант M Performance на закрити писти, като разликите са по-големите колела, по-големите спирачки и по-агресивен дизайн отпред и отзад.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт