728 x 90

Терористи провалили снимки на Кларксън и компания

    Снимките на един от епизодите от предстоящия четвърти сезон на The Grand Tour са били провалени от заплаха от терористични атаки, призна звездата на шоуто Джеръми Кларксън. Става въпрос за маршрута от Саудитска Арабия до Кайро в Египет, но организацията пропаднала заради „спорадични и жестоки терористични атаки”, написа Кларксън в колонката си в The Sunday

    Снимките на един от епизодите от предстоящия четвърти сезон на The Grand Tour са били провалени от заплаха от терористични атаки, призна звездата на шоуто Джеръми Кларксън.

    Става въпрос за маршрута от Саудитска Арабия до Кайро в Египет, но организацията пропаднала заради „спорадични и жестоки терористични атаки”, написа Кларксън в колонката си в The Sunday Times.

    „Това щеше да е епично пътуване, да пресечем Синайския полуостров, но благодарение на ИДИЛ, шансовете да стигнем до крайната точка бяха доста малки”, обясни Кларксън.

    Оказа се обаче, че това не е бил единственият провален маршрут за шоуто.

    Екипът не успял да снима и на островите Андаман близо до Тайланд, заради враждебното настроение на жителите му.

    „На един от тези острови живее племе, което е готово да убие всеки, който стъпи на земята им”, драматично разкри Кларксън.

    Също така екипът се е отказал и от снимки в Австралия, тъй като Кларксън и колегите му решили, че там няма да се получи интересен епизод и освен това работата им там е щяла да бъде под сериозно внимание от страна на местните медии.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт