728 x 90

И отново слухове за BMW X8 – май все пак е в плановете…

    За първи път чухме слухове за BMW X8 през 2017 година, когато испански медии заговориха за възможността да видим още по-голям, луксозен и скъп SUV модел от баварците. Сега, около две години по-късно, спекулациите по темата се завърнаха с пълна сила. Говори се, че немската фирма обсъжда появата на модела и съвсем скоро ще има

    За първи път чухме слухове за BMW X8 през 2017 година, когато испански медии заговориха за възможността да видим още по-голям, луксозен и скъп SUV модел от баварците.

    Сега, около две години по-късно, спекулациите по темата се завърнаха с пълна сила. Говори се, че немската фирма обсъжда появата на модела и съвсем скоро ще има финално решение по въпроса.

    BMW Blog дори съобщава, че X8 разполага с вътрешнозаводски код (G09), което обикновено е позитивен знак за бъдещето на проекта. Нищо не е официално на този етап.

    Онлайн изданието, посветено на BMW, говори и за платформата, която ще бъде споделена с Х7. Чува се и възможност за поставяне на V12 мотор под капака, но това изглежда доста слабо вероятно.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт