728 x 90

Обновиха Land Rover Discovery Sport

Обновиха Land Rover Discovery Sport

Land Rover подложи на фейслифт най-достъпния модел в гамата си – Discovery Sport, който се сдоби с доста визуални промени. Всички те целят да приближат голями SUV по-близко до актуалния дизайнерски език на фирмата, който виждаме при Evoque и Velar. Много от технологиите в модела са споделени именно с Evoque, което означава, че базовият двигател

Land Rover подложи на фейслифт най-достъпния модел в гамата си – Discovery Sport, който се сдоби с доста визуални промени. Всички те целят да приближат голями SUV по-близко до актуалния дизайнерски език на фирмата, който виждаме при Evoque и Velar.

Много от технологиите в модела са споделени именно с Evoque, което означава, че базовият двигател ще бъде дизел със 150 к.с., предно предаване и ръчна скоростна кутия.

Очакваме най-продаваната версия да бъде мекият хибрид с 300 к.с., автоматична кутия и 4х4 задвижване. Съществува и версия на същия двигател без 48-волтова електрическа система, където мощността е 250 к.с.

Подобно на Evoque, Disco Sport се сдобива и със системата СlearSight Ground View, която прави предния капак на практика прозрачен. Системата използва камери и е създадена, за да подобри значително видимостта по време на офроуд каране.

Припомняме, че въпреки размерите си, Discovery Sport има версии със седем места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт