728 x 90

KIA показа интериора на новия си малък кросоувър

KIA показа интериора на новия си малък кросоувър

Преди около дестина дни KIA показа първи скици от предстоящия си нов компактен кросоувър, който ще се продава по целия свят. Сега корейците са готови да покажат кабината на модела преди неговият официален дебют. Както е видно от изображенията тук, марката залага на изчистен дизайн доминиран от 10.25-инчов таблет на централната конзола. Екранът се споделя

Преди около дестина дни KIA показа първи скици от предстоящия си нов компактен кросоувър, който ще се продава по целия свят. Сега корейците са готови да покажат кабината на модела преди неговият официален дебют.

Както е видно от изображенията тук, марката залага на изчистен дизайн доминиран от 10.25-инчов таблет на централната конзола. Екранът се споделя с флагмана в SUV гамата на KIA – Telluride, който засега не се предлага на европейска земя.

На скиците тук виждаме версия с високо оборудване, съдейки по адаптивния круиз контрол и автоматичната скоростна кутия. Отиркваме още климатроник с две зони, електронна паркинг спирачка и доста физически бутони на централната конзола.

Очакваме да видим новият кросоувър в целия му блясък през следващите седмици. Най-вероятно, фирмата ще представи първо версията за Корея, а след това ще видим и тази за Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт