728 x 90

Renault Arkana вече и като сериен модел

Renault извади серийна версия на компактния си купе-SUV Аrkana. Моделът беше показан като концепт през миналата година, а сега е готов и вариантът за продажба към населението. Разлика между шоу колата и серийната кола почти няма. Някои от допълнителните декоративни елементи са подменени, но на пракитка всичко друго изглежда идентично. Засега не е ясно на

Renault извади серийна версия на компактния си купе-SUV Аrkana. Моделът беше показан като концепт през миналата година, а сега е готов и вариантът за продажба към населението.

Разлика между шоу колата и серийната кола почти няма. Някои от допълнителните декоративни елементи са подменени, но на пракитка всичко друго изглежда идентично.

Засега не е ясно на кои пазари ще видим модела, който е основно насочен към Русия. Там ще се предлага с 1.3-литров турбо бензинов мотор със 150 к.с., както и с 1.6-литров атмосферен двигател.

Серийно предаването на тягата ще бъде само към предните колела, но ще се предлага и опционално задвижване 4х4. Ще има ръчна и автоматична безстепенна кутия.

Продажбите в Русия започват с Edition One серия, която ще се предлага срещу местния валутен еквивалент на около 22 000 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт