728 x 90

Lexus обнови кросоувъра RX

Lexus обнови кросоувъра RX

Lexus представи актуализирания кросоувър RX и неговата неговата нова триредова версия RXL. Автомобилите от моделна година 2020 са получили леко променен външен вид и подобрени мултимедийни възможности. От предшественика Lexus RX може да се различи благодарение на малко по-различната решетка, по-тесните фарове, както и модифицираните задни светлини и новите 18-цолови колела. В допълнение, инженерите са

Lexus представи актуализирания кросоувър RX и неговата неговата нова триредова версия RXL. Автомобилите от моделна година 2020 са получили леко променен външен вид и подобрени мултимедийни възможности.

От предшественика Lexus RX може да се различи благодарение на малко по-различната решетка, по-тесните фарове, както и модифицираните задни светлини и новите 18-цолови колела. В допълнение, инженерите са добавили нови точки на заваряване и шевове към конструкцията и са увеличили ширината на стабилизаторите срещу преобръщане с 1 мм, което подобрява управлението на автомобила.

Интериорът остава същият, но като опция се предлага нов 12.3-инчов мултимедиен дисплей, който се превръща в алтернатива на стандартния осем-инчов екран. Самата информационно-развлекателна система сега вече поддържа интерфейсите Apple CarPlay и Android Auto.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт