728 x 90

Новият Mercedes GLA дебютира през септември

Новият Mercedes GLA дебютира през септември

Изложението Франкфурт ще бъде събитието, в рамките на което ще видим премиерата на новото поколение Mercedes-Benz GLA. Най-вероятно, няколко седмици по-рано малкият кросоувър ще направи и своя онлайн дебют. Съперникът на BMW X2 и Audi Q2 ще продължи да следва доказаната традиция на своя предшественик. По същество, автомобилът ще остане повдигната версия на A-Class с

Изложението Франкфурт ще бъде събитието, в рамките на което ще видим премиерата на новото поколение Mercedes-Benz GLA. Най-вероятно, няколко седмици по-рано малкият кросоувър ще направи и своя онлайн дебют.

Съперникът на BMW X2 и Audi Q2 ще продължи да следва доказаната традиция на своя предшественик. По същество, автомобилът ще остане повдигната версия на A-Class с някои визуални елементи, характерни за SUV.

Двигателите също ще бъдат познати и ще се споделят с A-Class. В най-продавани предложения се очаква да се превърнат 1.5-литровият дизел, както и новият 1.3-литров бензинов мотор, разработен с Renault.

Топ версията на модела ще разполага с 2.0-литрово турбо, за което се казва, че ще произвежда над 400 к.с. Предаването на тягата ще бъде към четирите колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт