728 x 90

Близо 1/4 милион гледания на реклама за Kia Stinger от Боливуд (видео)

    Рекламно видео от Kia Motors India за модела Stinger на индийския пазар набра повече от 230 милиона гледания в YouTube за няколко седмици. Собствениците на канала отчитат и повече от 65 милиона тегления на саундтрака на клипчето. Това видео е създадено в Боливуд от режисьора Виджей Савант. Аналитиците отчитат значително увеличение на посещаемостта на сайта

    Рекламно видео от Kia Motors India за модела Stinger на индийския пазар набра повече от 230 милиона гледания в YouTube за няколко седмици. Собствениците на канала отчитат и повече от 65 милиона тегления на саундтрака на клипчето.

    Това видео е създадено в Боливуд от режисьора Виджей Савант. Аналитиците отчитат значително увеличение на посещаемостта на сайта Kia India. Сюжетът на клипа показва "источниците за вдъхновение" от създателите на автомобилите КИА. Космонавт на неизвестна планета, футболисти устремени към победата, красиви балерини, бързото колибри, анимационни герои като интересния и весел котарак Феликс, тигър (символ на КИА) са герои във видеото. И, накрая, в кадър се появява фронтменът Kia Stinger.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт