728 x 90

Тест на Land Rover Defender в африкански резерват (видео)

Британците от Land Rover обявиха за края на програмата по тестване на следващото поколение на офроудъра Defender. Изпитанията бяха в резервата за лъвове Борана в Кения. Видеото от тестовете, проведени съвместно с организацията Tusk Trust, беше публикувано в You Tube. По време на изпитанията прототип на джипката, украсен в камуфлаж с цветовете на местния ландшафт,

Британците от Land Rover обявиха за края на програмата по тестване на следващото поколение на офроудъра Defender. Изпитанията бяха в резервата за лъвове Борана в Кения. Видеото от тестовете, проведени съвместно с организацията Tusk Trust, беше публикувано в You Tube.

По време на изпитанията прототип на джипката, украсен в камуфлаж с цветовете на местния ландшафт, помогна за проследяване на лъвовете и за превоз на оборудване. Резерватът Борана е на практика идеално място за тестване на новия Defender с гъстите си гори, равнини, хълмове и кални речни брегове.

В тестовете автомобилът форсира водни прегради, тегли тежки ремаркета и се движи извън каквито и да е пътища. Land Rover Defender се използва и като превоз за учените, които сменят дефектните чипове в нашийниците на лъвовете – разбира се, само когато животните са приспани. Очаква се новият британски офроудър да дебютира официално до края на 2019 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт