728 x 90

Показаха на видео "по-малкия Gelandewagen"

    Мерцедес публикува тийзър-видео от новия кросоувър GLB. Публичният дебют на "по-малкия Gelandewagen" ще се състои скоро на специално мероприятие в Юта (САЩ). Освен това, джипката ще бъде демонстрирана пред публика на Автосалон Франкфурт 2019 през есента. Mercedes GLB ще получи три реда седалки и седем места. Втората редица може да се сгува в пропорция 40:20:40.

    Мерцедес публикува тийзър-видео от новия кросоувър GLB. Публичният дебют на "по-малкия Gelandewagen" ще се състои скоро на специално мероприятие в Юта (САЩ).

    Освен това, джипката ще бъде демонстрирана пред публика на Автосалон Франкфурт 2019 през есента. Mercedes GLB ще получи три реда седалки и седем места.

    Втората редица може да се сгува в пропорция 40:20:40. Машината ще бъде построен върху платформата с предно задвижване MFA – същата, която е заложена в основата на Mercedes A-Class и GLA.

    По неофициалнни данни, кросоувърът се комплектова с четирицилиндрови бензинови и дизелови агрегати. По-късно автомобилът ще получи AMG-версия. Мощността на агрегатите ще е между 160 до 300 конски сили. Говори се и за хибридна модификация с бензинов двигател и елмотор.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт