728 x 90

Цифрово табло в бъдещия кросоувър Kia XCeed

Цифрово табло в бъдещия кросоувър Kia XCeed

КИА публикува поредна снимка от новия кросоувър върху базата на хечбека Ceed, който е получил наименованието XCeed. Автомобилът ще бъде достъпен с изцяло цифров приборен панел Supervision. Новата система Supervision представлява монитор с висока резолюция (1920 на 720 пиксела) с диагонал 12,3 инча. Той ще замени аналоговите циферблати на скоростомера и тахометъра, както и 4.2-инчовия

КИА публикува поредна снимка от новия кросоувър върху базата на хечбека Ceed, който е получил наименованието XCeed. Автомобилът ще бъде достъпен с изцяло цифров приборен панел Supervision.

Новата система Supervision представлява монитор с висока резолюция (1920 на 720 пиксела) с диагонал 12,3 инча. Той ще замени аналоговите циферблати на скоростомера и тахометъра, както и 4.2-инчовия TFT-дисплей, с който се комплектова обичайната Kia Ceed.

Върху централната част на монитора ще се получават инструкции от навигатора, данни от свързания телефон, както и различна информация за работата на системите на автомобила и количеството гориво. Съдейки по разпространените досега фотографии, от другите коли във фамилия Kia Ceed кросоувърът ще се отличава с променени предни фарове, различна радиаторна решетка и брони. Освен това, XCeed ще има пренастроено окачване с увеличен пътен просвет, както и пластмасова защита на дъното на автомобила.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт