728 x 90

Показват за пръв път кабриото Lexus LC на Гудууд 2019

Lexus ще докара на Фестивала на скоростта в Гудууд 2019, който се открива на 4 юли серийната версия на своя кабриолет LC. Това съобщи Road Show с източник представител на японския бренд. Според него, веднага след премиерата автомобилът ще постъпи в дилърствата по целия свят. Дизайнът на колата ще повтаря напълно едноименния концепт, показан на

Lexus ще докара на Фестивала на скоростта в Гудууд 2019, който се открива на 4 юли серийната версия на своя кабриолет LC. Това съобщи Road Show с източник представител на японския бренд. Според него, веднага след премиерата автомобилът ще постъпи в дилърствата по целия свят.

Дизайнът на колата ще повтаря напълно едноименния концепт, показан на Автосалон Детройт 2019 през януари тази година. Засега няма яснота какъв гюрук (твърд или мек) ще има кабриото.

Вътре в автомобила ще има седалки с бяла кожа, черни елементи на предния панел и жълт шев. Спецификациите на кабриолет все още не са известни. Стандартното купе на Lexus LC е оборудвано с 5-литров атмосферен V8 двигател за 477 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт