728 x 90

Изтече първо изображение от новия Renault Captur

Изтече първо изображение от новия Renault Captur

Налице е първа снимка с доста ниско качество, която показва дизайна на следващото поколение Renault Captur. Визуални изненади няма, но определено можем да кажем, че джипката изглежда по-зряла и внушителна отпреди. Моделът ще се базира на току-що излезлия нов Clio, който в момента е представян пред медии в Португалия. Екип на Autoclub е там и

Налице е първа снимка с доста ниско качество, която показва дизайна на следващото поколение Renault Captur. Визуални изненади няма, но определено можем да кажем, че джипката изглежда по-зряла и внушителна отпреди.

Моделът ще се базира на току-що излезлия нов Clio, който в момента е представян пред медии в Португалия. Екип на Autoclub е там и съвсем скоро ще ви запознае с първите си впечатления от модела.

Обратно към новия Captur, очакваме интериорът на возилото да бъде изцяло нов и да залага на голям вертикален дисплей за инфотейнмънт системата в по-високите нива на оборудване.

Впечатление отвън прави наличието на C-образни LED дневни светлини, които изглежда ще се наложат в цялата моделна гама на фирмата. Дали този ход ще бъде одобрен от потребителите, ще разберем скоро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт