728 x 90

Gemballa загатна за собствена суперкола с над 800 к.с.

Gemballa загатна за собствена суперкола с над 800 к.с.

Gemballa, немската тунинт фирма, която е специализирана в доработки на автомобили Porsche, се подготвя да представи собствена суперкола.  Налице е първо изображение, което загатва за формата и приблизителните размери на автомобила. Описвайки продукта си, Gemballa използва думи като "радикален", "безкомпромисен" и "луксозен". Засега не е ясно дали платформата е разработена от инженери на компанията или

Gemballa, немската тунинт фирма, която е специализирана в доработки на автомобили Porsche, се подготвя да представи собствена суперкола. 

Налице е първо изображение, което загатва за формата и приблизителните размери на автомобила. Описвайки продукта си, Gemballa използва думи като "радикален", "безкомпромисен" и "луксозен".

Засега не е ясно дали платформата е разработена от инженери на компанията или всъщност е базирана на архитектура от Porsche. Все пак знаем, че двигателят ще бъде позициониран централно между двете оси.

Gemballa коментира, че мощността на суперколата ще бъде над 800 к.с. В момента фирмата е в процес на търсене на инвеститори, за да може да довърши вече стартирания проект.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт