728 x 90

BMW спира вановете от Серия 2

BMW спира вановете от Серия 2

С 3-цилиндровите си мотори, предното си предаване и форма на ванове, 2-Series Active Tourer и 2-Series Gran Tourer със сигурност не са сред любимите модели на феновете на марката. От тях новината за предстоящото им спиране сигурно ще бъде възприета като положителна.  В основни линии, идеята на компанията е да спред двата вана след като

С 3-цилиндровите си мотори, предното си предаване и форма на ванове, 2-Series Active Tourer и 2-Series Gran Tourer със сигурност не са сред любимите модели на феновете на марката. От тях новината за предстоящото им спиране сигурно ще бъде възприета като положителна. 

В основни линии, идеята на компанията е да спред двата вана след като сегашният им жизнен цикъл изтече. Когато това се случи, клиентите ще бъдат пренасочвани към по-скъпите, но и по-фукнционални и динамични SUV предложения на марката, сред които вече има и 7-местен модел.

Хора от марката коментират, че все пак двата вана са изиграли положителна роля в моделната гама – привлекли са чисто нови клиенти, които иначе не биха посетили дилърство на BMW. Освен това, през 2016 година продажбите са достигнали изненадващо високи нива – над 100 000 бройки сумарно в Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт