728 x 90

Премиера за Honda Ride Fest и дебют на CB500F

За първи път в България Honda организира масов тест на мотоциклетната си гама под името Honda Ride Fest (фотогалерия). Мястото на срещата е добре познатият Ви адрес – бул. България 111, сграда А, а датите са – 22 и 23 юни. Започва още в 10:00 часа сутринта в съботния ден и приключва в 16:00 в

За първи път в България Honda организира масов тест на мотоциклетната си гама под името Honda Ride Fest (фотогалерия). Мястото на срещата е добре познатият Ви адрес – бул. България 111, сграда А, а датите са – 22 и 23 юни. Започва още в 10:00 часа сутринта в съботния ден и приключва в 16:00 в неделя.

През следващия уикенд Honda eскадрилата се мести в града под Тепетата, за да могат и пловдивчани да се насладят на великолепната езда с Honda. Новият CB500F дебютира по време на първия райд-фест.

„Вече разполагаме със 7 демо-модела от всички класове и смятаме да превърнем Honda Ride Fest в традиция. Един от тях дори показваме за първи път – CB500F. Радваме се, че възвърнахме второто си място по продажби на мотоциклети в страната с 54 реализирани на пазара бройки. Стартираме и нова услуга заедно с банка ДСК – бързи кредити до 10 000 лв., подходящи именно за покупка на мотоциклет“ – коментира Светослав Китанов, новият бранд-мениджър секция двуколесни в Бултрако АД, официален представител на Honda за българския пазар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт