728 x 90

Audi обнови Q7 – освежен дизайн и нови технологии

Audi обнови Q7 – освежен дизайн и нови технологии

Audi даде на доскорошния си флагмански SUV фейслифт версия, която ще тръгне в продажба в Европа от есента на тази година. Промените са не само визуални. Дизайнът е леко смекчен, като в предната част нова форма получава радиаторната решетка, а бронята има различни отвори спрямо преди. Графиката на светлините също е променена както отпред, така

Audi даде на доскорошния си флагмански SUV фейслифт версия, която ще тръгне в продажба в Европа от есента на тази година. Промените са не само визуални.

Дизайнът е леко смекчен, като в предната част нова форма получава радиаторната решетка, а бронята има различни отвори спрямо преди. Графиката на светлините също е променена както отпред, така и отзад.

В интериора моделът е получил подобрения в стила на актуалните Q8 и A8. Така, на разположение вече е познатата окомплектовка с три дисплея – два на централната конзола и един пред погледа на шофьора.

Моторите са три – всичките с работен обем от 3.0 литра. Два са дизелови, с мощност от 228 и 282 к.с., а един е бензинов с 335 к.с. Предвижда се и плъг-ин хибридна версия.

Новост на технологичното поприще е активната електромеханична система, която намалява накланяването на Q7 в завоите. Налице е и система за управление на четирите колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт