728 x 90

Начало на монтажа на BMW М8 и Серия 1

Начало на монтажа на BMW М8 и Серия 1

BMW започна производството на три нови модела от 8-а серия. Компанията съобщава, че от 1 юли от конвейера на завода в баварския град Динголфинг слязоха първите четиривратки Gran Coupe и двувратката M8 Competition във варианти купе и кабриолет. В тази фабрика се монтират вече пет версии на "осмицата", а още до края на годината компания

BMW започна производството на три нови модела от 8-а серия. Компанията съобщава, че от 1 юли от конвейера на завода в баварския град Динголфинг слязоха първите четиривратки Gran Coupe и двувратката M8 Competition във варианти купе и кабриолет.

В тази фабрика се монтират вече пет версии на "осмицата", а още до края на годината компания ще им прави BMW M8 Gran Coupe. Междувременно BMW обяви за началото на производството в Лайпциг на новата "петвратка" от 1-а серия.

Първата серийна "единица" стана син хечбек BMW 118i за клиент от Италия. В следващите няколко месеца дневният тираж на модела ще достигне 600 екземпляра, а от ноември производството му ще бъде организирано и в Регенсбург.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт