728 x 90

PSA съгласни на сделка с FCA, чака се отговор от американците

    Само часове след вчерашната официална информация, че FCA и PSA обсъждат потенциално сливане, CNBC съобщи, че френската фирма е изразила съгласието си за по-нататъшни действия. Изключително изненадващо е да чуем подобен отговор толкова бързо след официалното обявяване на старт на разговорите. Това ни насочва към възможността разговорите да се водят от доста по-ранен етап. Бордът

    Само часове след вчерашната официална информация, че FCA и PSA обсъждат потенциално сливане, CNBC съобщи, че френската фирма е изразила съгласието си за по-нататъшни действия.

    Изключително изненадващо е да чуем подобен отговор толкова бързо след официалното обявяване на старт на разговорите. Това ни насочва към възможността разговорите да се водят от доста по-ранен етап.

    Бордът на директорите на PSA Group, собственик на Citroën, DS, Opel, Peugeot и Vauxhall, не е готов да говори пред медии за решението си, като това се очаква днес или утре.

    Днес пък най-вероятно ще чуем и решението на американско-италианската фирма, която по предварителни данни е предложила първа разговорите.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт